Showbiz

#brangelina #copii #cuplu #nunta spontana #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt - nunta spontana

Toata lumea asteapta marele eveniment, nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt, insa nimeni nu stie cand se va produce, nici macar cele doua vedete. Daca vor face marele pas, cuplul Brangelina va fi cat se poate de spontan .

Jolie si Pitt, care in prezent au sase copii, nu isi fac griji in privinta nuntii si sunt de parere ca o decizie de ultim moment in ceea ce priveste ziua marelui eveniment ar fi cea mai buna alegere. O sursa apropiata celor doua vedete a spus pentru revista America’s Ok!: “Angelina se gandeste mereu la casatoria cu Brad. Intotdeauna si-a urmat instinctele in ceea ce priveste viata si familia. Dar pe masura ce copiii cresc, vor cat mai putine complicatii.”

"Probabil ca se vor trezi intr-o dimineata si vor stii ca este momentul potrivit. Tot ce fac si toate deciziile pe care le iau sunt spre binele familiei si al copiilor”, a spus aceeasi sursa.

Totusi, se pare ca Brad este cel care are retineri in privinta casatoriei, deoarece se teme de un al doilea mariaj esuat. Pentru actor si familia acestuia, divortul de Jennifer Aniston a fost foarte dureros si insasi posibilitatea ca acest lucru sa se produca din nou il sperie.

“Divortul lui Brad de Jennifer a fost dureros atat pentru el cat si pentru parintii lui si il considera cel mai mare esec din viata sa”, a spus o sursa din anturajul actorului. Curaj Brad, Angelina nu e Jennifer!

Urmareste trailerul filmului Mr. & Mrs. Smith, cu Angelina Jolie si Brad Pitt.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea