Showbiz

#etiopia #copil #adopta #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt adopta inca un copil din Etiopia

Angelina Jolie si Brad Pitt vor adopta inca un copil din Etiopia , anunta FemaleFirst.

care are deja trei copii bilogici – Shiloh si gemenii Knox si Vivienne, si trei copii adoptati – Maddox, Pax si Zahara, planuiesc o calatorie in Etiopia la sfarsitul lunii ianuarie pentru a finaliza procesul de adoptie al noului membru al familiei.

"Brad si Angelina su vazut pozele unei fetite de doi ani pe care vor s-o adopte. Daca totul decurge conform planului, Angelina va merge personal la Addis Abeba pentru a completa dosarul de adoptie, urmand sa-si ia fiica acasa doua zile mai tarziu”, a declarat o sursa.

Autoritatile etiopiene au confirmat ca Angelina Jolie si Brad Pitt vor vizita luna aceasta clinica pentru bolnavii de SIDA pe care au fondat-o dupa adoptia Zaharei. O sursa din cadrul clinicii a declarat pentru revista britanica Grazia: “Nu stim cand vor veni, dar ii asteptam sa ne viziteze”.

Brad si Angelina isi doresc sa adopte cat mai repede, astfel incat copiii sa aiba varste apropiate. Actrita a fost sfatuita recent de medici sa nu mai ramana insarcinata, pentru ca sanatatea i-ar fi pusa in pericol. Jolie a spus ca dupa adoptia celui de-al saptelea copil va lua o pauza de un an pentru a se putea ocupa de familie.

Urmareste trailerul filmului Changeling cu Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea