Showbiz

#brad pitt #copii #baiat #shiloh #angelina jolie

Angelina Jolie: "Shiloh este convinsa ca este baiat"

Angelina Jolie a dezvaluit in cadrul unui interviu recent pentru numarul din august al revistei Vanity Fair ca Shiloh , fiica sa in varsta de 4 ani, adora sa se imbrace ca un baiat pentru ca este convinsa ca si ea este ca fratii ei, Maddox si Pax.

angelina jolie“Shiloh are un stil aparte. Se imbraca ca un baiat si ii plac hainele sport. Vrea sa fie baiat”, a spus Jolie. “Asa ca am si tuns-o scurt. Ii place sa se poarte ca un baiat si este convinsa ca este ca fratii ei mai mari”, a adaugat Angelina.

Actrita in varsta de 35 de ani nu este ingrijorata ca Shiloh vrea sa fie baiat pentru ca ii aminteste de cum era ea insasi la varsta ei. “Shiloh este foarte amuzanta, este foarte nastrusnica si jucausa si ii place sa vorbeasca mult. Are calitati de artist. La varsta ei eram la fel, imi placea sa ma costumez si sa alerg peste tot”, a afirmat Jolie.

In timpul interviului, Angelina Jolie, care ii creste pe cei sase copii impreuna cu partenerul Brad Pitt, a vorbit si despre ceilalti membri ai clanului Jolie-Pitt. “Mad este foarte intelligent, dar genetic vorbind, eu nu am nicio contributie in sensul asta. Este foarte bun la scoala, ii place istoria. Isi doreste sa devina scriitor si sa calatoreasca mult ca sa cunoasca multe locuri si oameni”, l-a laudat Jolie pe Maddox Chivan, cel mai mare dintre cei sase copii ai sai.

“Zahara are o voce extraordinara, este foarte eleganta si vorbeste frumos”, a mai spus Angelina despre Zahara Marley. Cat despre gemenii Knox si Vivienne, Jolie a spus: “Sunt o pereche clasica. Ea este foarte feminina, iar el e ca un barbat in miniatura.”

Angelina Jolie a mai vorbit si despre relatia cu Brad Pitt, despre care sustine ca este mai stransa ca niciodata in ciuda zvonurilor de despartire. “Nu am exclus varianta casatoriei, dar ne simtim ca si cum suntem deja casatoriti. Copiii reprezinta o legatura serioasa, chiar mai serioasa decat casatoria. Este o relatie pe viata si sunt norocoasa sa am pe cineva cu care ma simt in siguranta si alaturi de care imi pot imagina ca imbatranesc”, a explicat Jolie.

Angelina Jolie va reveni pe marile ecrane la sfarsitul acestei veri in thriller-ul Salt. Un trailer al acestui film se gaseste aici:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea