Showbiz

#cannes 2011 #angelina jolie #brad pitt

Angelina Jolie se plange de dezordinea facuta de copii la Cannes

Chiar daca se bucura ca si-au luat copiii la Cannes, Angelina Jolie si Brad Pitt nu se bucura de dezordinea facuta de micuti la hotel. Afla de ce s-au certat Brad si Angelina inainte de Cannes 2011 .

Un singur copil mic face destula dezordine singur, insa Angelina Jolie si Brad Pitt trebuie sa tina sub control sapte copiii: Maddox (9 ani), Pax (7 ani), Zahara (6 ani), Shiloh (4 ani) si gemenii in varsta de doi ani Knox si Vivienne.

“Toata familia e in Franta si ne bucuram cu totii. Copiii alearga prin hotel, se joaca si fac o dezordine extraordinara! Sunt sigura ca se simt foarte bine. Le place aici", a declarat Angelina Jolie, citata de Showbizspy.com.

Chiar daca intreaga familie se simte bine la Cannes, Angelina si Brad ar fi avut un conflict mare inainte de a pleca la festivalul de film de pe Coasta de Azur .

Potrivit revistei Star, Angelina s-a suparat foarte rau pe Brad Pitt cand acesta a propus o bona pentru copiii care seamana socant de mult cu fosta sa iubita, Jennifer Aniston.

“Cand Angelina a aflat, si-a pierdut complet complet controlul si s-au certat urat in 15 mai", a explicat sursa.

Se pare ca Angelina Jolie respinge candidatele bazandu-se pe aspectul fizic, indiferent de pregatirea acestora. Bona respinsa pentru ca semana cu Jennifer Aniston are studii specializate in ingrijirea copiilor, vorbeste trei limbi si stie sa boxeze, insa aceste calitati nu au cucerit-o pe actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea