Showbiz

#spatiu #wanted 2 #renunta #angelina jolie

Angelina Jolie renunta la Wanted 2 ca sa mearga in spatiu

Angelina Jolie va lua o pauza de la filmele de actiune pentru a juca intr-un S.F., gen pe care vedeta nu l-a abordatprea des  pana acum.

Potrivit Collider.com, , continuarea peliculei cu asasini din 2008, pentru a interpreta rolul principal intr-un nou film regizat de Alfonso Cuaron (Children of Men).  

Pelicula se numeste Gravity , iar povestea este foarte asemanatoare cu cea din Moon, filmul regizat de Duncan Jones (fiul lui David Bowie ) si care a primit numeroase premii anul trecut. In Gravity, un singur membru (Angelina Jolie) supravietuieste unei misiuni spatiale periculoase si isi doreste cu disperare sa se reintoarca pe Pamant pentru a-si vedea fiica.

In absenta lui Jolie din Wanted 2 , cei de la Universal au decis mai degraba sa ingroape proiectul lui Timur Bekmambetov decat sa aleaga o alta actrita pentru rolul asasinei Fox, interpretat de Angelina in primul film.

Deocamdata Angelina Jolie este ocupata cu filmarile la thriller-ul de actiune The Tourist in care apare alaturi de Johnny Depp. Si, in curand, o vom vedea in Salt o alta productie de actiune.

Urmareste trailerul filmului Salt, in care Jolie joaca rolul unei agente CIA acuzata pe nedrept de spionaj in favoarea Rusiei:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea