Showbiz

#dragoste #angelina jolie #ghinionista

Angelina Jolie, ghinionista in dragoste in 2011

Chen-Wei Chung, un prezicator celebru din Taiwan, spune ca 2011 va fi un an bun pentru carierele profesionale ale cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt.

In schimb, cei doi nu vor avea noroc in dragoste , prezicatorul recomandandu-le sa nu se casatoreasca in acest an.

"Angelina Jolie, nascuta in anul iepurelui are doi zei protectori, iar unul dintre acestia se va asigura ca va avea succes si ca va castiga foarte multi bani. Celalalt zeu va avea grija de relatia sa. Ea este foarte stabila si relaxata in aceasta relatie si nu va fi influentata. Cel care va simti presiune si discomfort, care va fi ranit si va incerca sa scape va fi partenerul ei, Brad Pitt", a spus prezicatorul Chen Wei-Chung.

In ceea ce priveste destinul Johnny Depp, partenerul Angelinei Jolie din The Tourist, Chen-Wei Chung spune ca va fi pavat cu zvonuri si scandaluri referitoare la viata sa amoroasa. Ca si in cazul cuplului Brangelina , din punct de vedere profesional Depp va avea parte numai de succese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea