Showbiz

#foto #paris #the tourist #angelina jolie

Angelina Jolie filmeaza The Tourist la Paris (FOTO)

Dupa o scurta sedere la , Angelina Jolie a plecat cu familia la Paris unde a inceput filmarile la pelicula de actiune , scrie aceshowbiz.com.

jolieMarti, 23 februarie , paparazzi au surprins-o pe actrita in timpul unei scene filmata la o . In timp ce Angelina asculta cuminte indicatiile regizorului, Brad isi sprijinea de la departare partenera. Jolie a filmat scenele de ieri fara Johnny Depp, care va incepe lucrul la The Tourist astazi la Venezia .

The Tourist este un remake al filmului francez din 2005, Anthony Zimmer. Angelina Jolie interpreteaza rolul unui agent Interpol care trebuie sa dea de urma unui criminal cu care a avut la un moment dat o aventura, in timp ce Johnny Depp este un turist american pe care personajul lui Jolie il foloseste pentru a-si indeplini misiunea.

Regia este semnata de germanul Florian Henckel von Donnersmarck (The Lives of Others), iar filmul va fi lansat de Columbia Pictures in 2011.

Puteti vedea aici o galerie FOTO de la filmarile peliculei The Tourist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea