Showbiz

#copii #pat #angelina jolie

Angelina Jolie doarme in acelasi pat cu cei sase copii ai sai

Angelina Jolie a marturisit de curand ca doarme in acelasi pat cu cei sase copii ai sai, scrie glamourmagazine.co.uk.

Mai mult decat atat, actrita ii incurajeaza si pe alti parinti sa procedeze la fel.

"Vreau sa profit de fiecare clipa, pentru ca timpul trece repede, iar acestea sunt cele mai frumoase momente din viata", a declarat Angelina Jolie intr-un interviu acordat unui post de radio australian.

Angelina Jolie si Brad Pitt au trei copii adoptati si trei biologici (Shiloh Nouvel si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline). Angelina Jolie a adoptat primul copil, pe Maddox, din Cambodgia , in martie 2002.  Apoi, vedeta a mai infiat-o pe Zahara Marley, din Etiopia , in 2005. Doi ani mai tarziu, actrita l-a adoptat pe Pax Thien, un baietel din Thailanda.

Actrita americana intentioneaza sa-si mareasca familia cu inca un membru. Potrivit ziarului Libertatea, actrita a luat in calcul infierea unui copil din Romania, insa acest lucru nu poate fi realizat in acest moment. Motivul: de la 1 ianuarie 2005 a intrat in vigoare in Romania o lege care restrictioneaza adoptiile internationale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea