Showbiz

#portugalia #copii #brad pitt #salt #filmari #accident #angelina jolie

Angelina Jolie - de la spital la filmari

Actrita Angelina Jolie a suferit un accident pe platourile de filmare pentru pelicula "Salt", insa se simte bine, informeaza people.com.

Angelina
s-a lovit la cap si a suferit o mica zgarietura pe frunte. Ea a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au examinat-o. In cele din urma au lasat-o sa plece acasa, totul fiind in regula. De la spital insa, actrita s-a dus direct pe platoruile de filmare, pentru a-si continua munca.

Thrillerul de spionaj Salt se filmeaza de cateva saptamani in Long Island . Aici Angelina Jolie si Brad Pitt au inchiriat o casa, pe durata filmarilor. Pelicula Salt va avea premiera anul viitor.

Angelina vrea sa se mute in Portugalia


Angelina Jolie s-a saturat de traiul in America si este in cautarea unei case in Portugalia, relateaza showbizspy.com. Actrita, care are sase copii impreuna cu Brad Pitt, a angajat un agent imobiliar care sa ii caute o casa in sudul Portugaliei, in regiunea Algarve . Vedeta isi doreste o casa pe malul marii, unde sa isi creasca in liniste copiii.

"Angelina iubeste Portugalia si vrea sa isi creasca copiii aici. Ea isi doreste o casa in linistitul satuc Lagos. Vrea sa se mute aici cat mai repede", a declarat un apropiat al celor doi.

Urmareste trailerul filmului Changeling, cu Angelina Jolie in rolul principal: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea