Showbiz

#angelina jolie #rol #film #productia #salt #spionaj #dieta

Angelina Jolie - cu sanatatea la pamant din cauza dietei

Stim ca actorii isi iau rolurile foarte in serios si le duc uneori pana la obsesie . Se pare ca astfel procedeaza si Angelina Jolie, care a speriat echipa de filmare de pe platourile productiei la care lucreaza din cauza curei sale de slabit.

Jolie interpreteaza in filmul de spionaj Salt rolul unei agente speciale acuzata ca este spion dublu pentru rusi. Intr-una din scenele filmului Angelina Jolie este nevoita sa se deghizeze in barbat pentru a scapa de armatele de agenti CIA care o urmaresc, iar pentru a fi cat mai fidela personajului pe care il interpreteaza, actrita a apelat de dieta Martha’s Vineyard pentru a slabi 10 kg.

"Toata lumea crede ca arata bine si ca nu trebuie sa slabeasca pentru a arata a barbat. Ea isi face singura cascadoriile, dar ne este teama ca s-ar putea accidenta, pentru ca se vede ca este slabita", a spus un membru al echipei de filmare.

Si Brad Pitt este ingrijorat din cauza dietei Angelinei, mai ales ca actrita nu avea deloc nevoie sa slabeasca. Cura de slabire a provocat adevarate certuri in cuplul Jolie-Pitt , Brad amenintand cu despartirea daca partenera sa va continua periculoasa dieta, scrie revista britanica Grazia.

Dieta Martha's Vineyard a facut furori printre vedete in urma cu ceva vreme, dar este considerata extrem de periculoasa pentru ca presupune doar consumul de lichide, alimentele solide fiind interzise. De asemenea, dieta nu este recomandata persoanelor care fac efort sustinut. 

Urmareste un material inregistrat la filmarile productiei Salt si postat pe site-ul Youtube.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea