Showbiz

#angelina jolie #copiii #erou de actiune

Angelina Jolie: "Copiii mei ma fac erou de actiune"

Daca esti actrita si mama, sigur te gandesti de doua ori inainte sa sari de pe cladiri sau sa te arunci intr-o cursa cu masini. Nu si Angelina Jolie . Vedeta marturiseste in numar al revistei Entertainment Weekly ca isi face cascadoriile singura pentru ca celor mici le place s-o vada in actiune.

“Este amuzant sa ai copii si acum sunt de doua ori mai motivata sa-mi fac cascadoriile singura si sa iasa , copiilor le plac la nebunie”, a spus actrita, referindu-se la cel mai recent film de actiune in care o vom vedea in curand, Salt.

Jolie  a inceput filmarile la action-ul Salt la doar opt luni dupa ce i-a nascut pe gemenii Knox si Vivienne. “Tocmai nascusem si era un moment bun pentru un efort fizic ridicat”, a mai afirmat Angelina.

Desi nu a fost deloc incantat ca Jolie a insistat sa-si faca singura toate cascadoriile, inclusiv sa fie atarnata la etajul 10 al unei cladiri sau sa sara din masini in viteza, regizorul Phillip Noyce are numai cuvinte de lauda pentru vedeta. “Nu trebuia sa-si faca toate cascadoriile. Dar nu are nicio teama. De obicei, actorii de succes sunt mult mai preocupati de propria singuranta decat sa le iasa bine cascadoriile”, a spus regizorul filmului Salt.

Angelina Jolie a mai spus ca i-ar placea sa mai joace alaturi de partenerul de viata , Brad Pitt. “Imi place sa lucrez cu el. Dar este greu sa gasesti proiectul potrivit”, a adaugat actrita in varsta de 34 de ani.

Urmareste trailerul filmului Salt cu Angelina Jolie, film ce va fi lansat la sfarsitul lunii iulie:




Sursa foto : people.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea