Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #actrita #wanted

Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita in 2008

Actrita Angelina Jolie se afla pe primul loc in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood , potrivit unui clasament realizat de publicatia Hollywood Reporter.

Angelina Jolie a primit 15 milioane de dolari pentru rolul din blockbuster -ul Wanted si ar putea incasa inca 20 de milioane pentru a juca intr-un sequel .

Pe locul al doilea se afla actrita Julia Roberts (41 de ani). Ea a primit peste 15 milioane de dolari pentru a juca in Duplicity .

Fosta ocupanta a primului loc, Reese Witherspoon, se afla de data aceasta pe poztitia a treia in clasament, cu 14 milioane de dolari pentru rolul din comedia Four Christmases.

In clasament se mai regasesc actritele Cameron Diaz, Katherine Heigl, Kate Hudson, Anne Hathaway si Jennifer Aniston.

Angelina Jolie a mai jucat recent in peliculele Kung Fu Panda, A Mighty Heart si Changeling – nominalizat la premiul Golden Palm. In luna noiembrie, Jolie spunea ca este posibil sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Wanted

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea