Showbiz

#pilot #fiu #avioane #angelina jolie

Angelina Jolie a invatat sa piloteze avioane pentru fiul ei

Angelina Jolie a marturisit ca a invatat sa piloteze avioane de dragul fiului ei mai mare pe care a dorit sa-l surprinda de ziua lui, scrie showbizspy.com.

Jolie s-a hotarat sa ia lectii de pilotaj dupa ce si-a dat seama ca fiul ei cel mare, Maddox , acum in varsta de 8 ani, ii placea sa vada avioane zburand.

“Cand Maddox avea un an si jumatate, mergeam des pe aerodromuri, mancam acolo si ne uitam la avioane. Atunci mi-am dat seama ca as putea fi pilot. Asa ca i-am promis fiului meu ca voi pilota un avion inainte ca el sa implineasca doi ani”, a dezvaluit Angelina.

Actrita din Salt a mai recunoscut ca ii place sa plece singura cu avionul pentru ca sunt singurele momente in care poate ramane absolut singura, asa cum isi doreste uneori. “Este singurul loc si mod de a fi complet singura, sus in aer, detasata de tot”, a mai adaugat Jolie.

“Lui Brad ii plac aspectele tehnice ale zborului, verificarile si calculele. Eu stau foarte prost la partea asta, dar imi place enorm faptul ca pot merge oriunde vreau si pot fi libera”, a completat Angelina.

Urmareste un trailer pentru Salt, film in care Angelina Jolie va putea fi vazuta in curand la cinema:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea