Showbiz

#celebritate #monden #hollywood #cinema #angelina jolie

Angelina Jolie a avut o relatie cu iubitul mamei sale

Controversatul biograf Andrew Morton a declarat ca in noua sa carte va vorbi despre idila dintre Angelina Jolie si ei, potrivit femalefirst.co.uk.

Scriitorul britanic, care a a mai dezvaluit in trecut detalii picante despre printesa Diana si Tom Cruise, si-a indreptat atentia acum catre Angelina Jolie. Zvonurile, care spun ce va contine aceasta noua biografie , au inceput deja sa circule prin presa de scandal.

Morton insista ca aceasta carte va fi citita pe nerasuflate. Si desi va povesti in ea cum flirtul pe care Angelina Jolie l-a avut la 16 ani cu iubitul mamei sale, Marcheline Bertrand, a dus la despartirea femeii de acesta, scriitorul nu va aduce acuzatii.

„Este adevarat tot ce spun acolo”, a subliniat Andrew Morton pentru revista Life and Style. Acesta nu vrea sa dezvaluie mai multe detalii pe moment.

Si Morton nu este singurul care a sapat in trecutul lui Jolie in cautare de secrete suculente. Jurnalistul de investigatii Ian Halperin a scris de curand o carte intitulata „ Brangelina Exposed” care va aparea in magazine pe 1 decembrie 2009.

Urmareste trailer-ul filmului Wanted cu Angelina Jolie in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea