Showbiz

#scandal #actori #cuplu #angelina jolie #brad pitt #bagaj #hotel

Angelina i-a facut bagajul lui Brad Pitt

Angelina Jolie este foc si para pe Brad Pitt. Actrita a aplecat urechea la zvonurile din ultima perioada potrivit carora Brad s-a fi intalnit cu Jennifer Aniston , fosta sa iubita.
 
De altfel, Angelina i-a facut bagajul lui Brad si l-a dus la un hotel. Se pare ca Angelina rezervase din timp si o camera pe numele lui Brad Pitt.
 
Un apropiat de-al Angelinei Jolie a declarat: “Angie s-a dus furioasa la Brad si i-a spus sa nu se deranjeze sa se mai intoarca, pentru ca a umilit -o in ultima perioada, iar daca doreste poate sa isi reia viata plictisitoare pe care o avea alaturi de Jennifer Aniston”.
 
Intre timp, Brad a ingropat securea razboiului si a inceput sa vorbeasca din nou cu actrita Courteney Cox, cea mai buna prietena a lui Jennifer. Se pare ca ultima discutie dintre Brad si Courtney a avut loc in urma cu 4 ani, cand a acesta a parasit-o pe Jennifer Aniston pentru a fi impreuna cu Angelina Jolie.
 
Urmareste trailerul filmului Mr. and Mr. Smith, cu Angelina Jolie si Brad Pitt in rolurile principale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea