Showbiz

#colaborare #videoclip #smiley #exotic #blondy #andreea banica #dance

Andreea Banica a filmat un nou clip cu Smiley

Andreea Banica si-a lansat zilele trecute noul sau videoclip pentru piesa „Hooky”, in care diva apare alaturi de Smiley, conform compact.ro.

 

Solista a avut de ales pentru aceasta piesa intre Alex si Smiley, aceasta oprindu-se pana la urma asupra iubitului Laurei Cosoi. Propunerea pentru aceasta colaborare a venit de la Dan Popi, managerul casei de discuri Cat Music.

Andreea Banica nu-si propune sa lanseze un nou album  

Pentru moment, Andreea Banica nu doreste sa lanseze un nou album, ci mai multe extrase pe . In plus, vedeta, urmand exemplul altor dive autohtone, si-a pus la punct site-ul oficial pe care fanii pot gasi informatii si fotografii actualizate.

 

Andreea Banica s-a lansat odata cu formatia , prima trupa de fete din Romania. Alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru, celalalte membre Exotic , Andreea a scos pe piata hit-uri precum „Sexy”, „Uita-ma” sau „Un sarut”.

 

In 2000, dupa destramarea trupei Exotic, tanara artista a facut echipa cu Cristina Rus, alaturi de care a infintat grupul Blondy in care a activat timp de 4 ani.

 

In 2004, Cristina Rus paraseste trupa si Andreea Banica isi continua cariera, ca solista. Vedeta si-a consolidat pozitia de cantareata solo odata cu lansarea hitului „Fiesta” extras de pe albumul „ Rendez-vous , ce s-a bucurat de un mare succes in randul publicului.

Andreea Banica, o cariera solo de succes  

De-a lungul carierei, Andreea Banica a stabilit colaborari de succes cu nume de rezonanta pe piata muzicala autohtona, cum ar fi Laurentiu Duta , Marius Moga, Sandy Deac, trupa Simplu sau Taraful din Clejani.

 

In ultimii trei ani Andreea Banica a devenit una dintre cele mai bine platite artiste din Romania si a inregistrat cel mai mare numar de concerte – peste 200 concerte pe an.

Pentru alte stiri din aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea