Showbiz

#mamaia 2010 #festival #recital anulat #andreea balan #pop #dance

Andreea Balan si-a anulat recitalul de la festivalul Mamaia 2010

Andreea Balan nu va canta la festivalul mamaia 2010 din cauza proastei organizari a evenimentului.

"Nu voi mai canta la festivalul Mamaia din cauza organizatorilor care s-au incurcat in date! M-au rugat sa vin pe 27 august, am batut palma...ca sa aflu azi de pe net ca m-au programat pe 28 august fara sa ma intrebe daca sunt disponibila",  se arata in mesajul postat ieri pe Twitter de Andreea.

“Eu am spectacol programat in Bihor pe 28 august deci nu am cum sa mai particip la festival”, a adaugat cantareata.

Replica organizatorilor nu a intarziat sa apara. "Noi nu ne-am incurcat in date - asa cum a declarat artista. Intr-adevar, am stabilit de principiu cu Andreea Balan sa sustina, vineri - 27 august, un recital la Festivalul Mamaia , insa programul s-a modificat ulterior din cauza concursului. Am fost nevoiti sa schimbam data recitalurilor, dar asta nu inseamna ca, daca Andreea Balan nu mai poate participa la festival, sa dam peste cap intreaga seara rezervata castigatorilor de trofee ale Festivalului Mamaia dupa 1990", a declarat pentru Libertatea Nicusor Constantinescu, producatorul muzical al festivalului.

Citeste si

Andreea Balan - manechin pentru o seara (FOTO)

Andreea Balan a ramas fara trei dansatoare

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea