Showbiz

#superwoman #album #single #videoclip #dans #muzica #petrisor ruge #andreea balan #dance

Andreea Balan se transforma in "SuperWoman" din 8 februarie

Andreea Balan va prezenta, in premiera, videoclipul piesei „ SuperWoman ” care promoveaza viitorul album al sau. Evenimentul va avea loc pe 8 februarie, in cadrul emisiunii "Duminica in Familie", potrivit site-ului oficial al cantaretei.

Materialul video a fost filmat anul trecut, sub atenta supraveghere a regizorului Iulian Moga. Filmarile au avut loc intr-o noapte de decembrie, intr-un cinematograf dintr-un mall bucurestean.

Povestea videoclipului o are in centru pe Andreea, in postura de „SuperWoman” ce cu greu se lasa cucerita de fermecatorul Petrisor Ruge . Decorul si coregrafia sunt inspirate dintr-un musical din anii 60, dansatoarele Andreei si inca 5 noi veniti, incadrand perfect tabloul.

Single-ul „SuperWoman” a fost lansat oficial, pe 2 decembrie 2008 , in cadrul emisiunii „Happy Hour”, melodia bucurandu-se de succes in randul publicului. „SuperWoman” anunta venirea noului album al Andreei Balan care va contine numai piese in limba engleza.

In alta ordine de idei, ieri, 4 februarie 2009, fiind invitati de MTV sa prezinte „Euro Top 20 ”, Andreea si Petrisor au executat nu mai putin de 10 miscari de dans.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea