Showbiz

#homosexualitate #relatii #femei #sarut #emisiune #dans #oferta #monden #andreea balan #dance

Andreea Balan se saruta cu dansatoarele

 
Andreea Balan a demonstrat inca o data ca este lipsita de prejudecati si inhibiti, in momentul in care s-a sarutat cu o colega de trupa de 2 ori.

Cantareata, ramasa una dintre putinele vedete autohtone care refuza cu indarjire sa pozeze pentru revistele dedicate sexului tare, are in trupa 7 dansatoare. Favorita ei este insa Cristina, cu care a colaborat de mai bine de 6 ani si care a devenit cea mai buna prietena a sa. Banuiesc ca ati ghicit care este partenera de „giuguleala” a vedetei. Nimeni alta decat Cristina, dansatoare in trupa Andreei.

Care au fost circumstantele experimentului celor doua in arta sarutului? Pai, prima oara pentru a salva un show ce se putea transforma rapid intr-un esec (Cristina s-a impiedicat pe scena si Andreea a incercat sa salveze situatia printr-un gest erotic), iar a 2 a oara, tot intr-un spectacol, diferenta fiind ca aici nu prea mai era nimic de salvat, decat poate de condimentat putin atmosfera.

Andreea ofera si cateva explicatii: "Cristina e singura fata cu care am facut acest lucru. Prima oara am avut motive intemeiate. A doua oara mi s-a parut ca este ingredientul care lipseste. Desi pare ca as face orice pentru show, nu este tocmai adevarat. De pilda, nu m-as saruta niciodata cu Petrisor pe scena".

Andreea refuza o oferta de 48.000 $ pentru Keo

In ultima perioada, Andreea a preferat mai mult umea dansului. Artista este asaltata de oferte peste oferte. De curand acesteia i s-a propus sa danseze la 2 emisiuni, una in Mexic si cealalta in Argentina. Vedeta a refuzat insa, de dragul iubitului si a familiei.

"Am primit doua propuneri: una pentru o emisiune in Mexic si alta pentru Argentina. Insa trebuia sa fiu plecata din tara timp de patru luni si e extraordinar de greu sa stau departe de Keo si de familia mea atata timp", a afirmat Andreea Balan, citata de ProTV.

Domnisoara Balan a intrat in vizorul „strainilor” odata cu participarea la emisiunea „Dancing Around the World”, care s-a desfasurat in Mexic. Se pare ca, datorita acelui concurs, Andreea ar mai fi primit o oferta de a participa la o emisiune asemanatoare, in urma careia s-ar fi ales cu 48.000 $. Diva dance a preferat insa sa refuze si sa se dedice familiei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea