Showbiz

#pop #andra #album #lansare

Andra si-a lansat noul album

Andra si-a lansat cel mai recent album, " Iubeste-ma astazi , iubeste-ma maine". Albumul contine zece piese plus bonus track un cover dupa piesa lui Mark Antony, Tragedy.

Dupa Dragostea ramane, Andra revine cu un nou album, Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine, care marcheaza maturitatea profesionala si personala a cantaretei. Albumul este un "manifest" pentru dragoste si se adreseaza tuturor celor care iubesc.

Noul album contine 10 piese si un bonus track, un cover al piesei Tragedy a lui Mark Anthony . Pe langa piese precum Empty soul, Pe aripi de iubire, Bye, bye baby sau Colt de suflet , pe album vom regasi si melodia Femeia, primul single promovat.

Pentru piesele acestui album, Andra a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Adi Cristescu , Cristian Nistor si Serban Cazan, iar grafica celor doua coperti ale materialului a fost realizata de Ada Bogoevici si Vladimir Popici.

Andra - Femeia:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea