Showbiz

#dance #nominalizari #premii #best romanian act #mtv europe awards 2008

Andra, Morandi si Smiley, nominalizati la MTV Europe Music Awards

 
MTV Romania a anuntat nominalizarile pentru categoria fly project si Anca Parghel.

De asemenea, castigatorul Best Romanian Act va intra intr-o noua competitie pentru categoria “Europe’s Favorite”, avand ocazia sa concureze cu ceilalti castigatori regionali pentru voturile telespectatorilor MTV.

Votarea se va desfasura pana pe 19 octombrie 

Astfel, Andra, Crazy Loop, Morandi, Smiley sau Tom Boxer, Anca Parghel si Fly Project pot fi marii invingatori ai Europei, urcand pe 6 noiembrie, pe scena MTV de la Liverpool pentru a-si primi premiul de la o vedeta internationala. Pana pe 19 octombrie, fanii artistilor romani nominalizati trebuie sa-si exprime votul pe www.ema.mtv.ro.

Prima editie a premiilor MTV Europe Music Awards a avut loc in 1994. Recordul de premii obtinute intr-un singur an este detinut de Britney Spears, in 1999 artista obtinand nu mai putin de 4 premii. Pana in prezent categoria Best Romanian Act a fost castigata de Animal X (2002), AB4 (2003), Ombladon & Raku (2004), Voltaj (2005), DJ Project (2006) si Andreea Banica (2007).


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea