Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Anda Adam canta in memoria lui Michael Jackson

Anda Adam va canta pentru Michael Jackson. Cantareata va include in toate spectacolele sale un moment special dedicat Regelui Pop, potrivit unui comunicat de presa remis de casa sa de discuri.

Pentru ca nu-i vine sa creada ca idolul sau, Michael Jackson, nu mai este printre noi, Anda Adam va canta in fiecare concert melodia „Will You Be There” in memoria megastarului. De asemenea, pe langa acest tribut adus lui Michael, Anda si trupa sa de dansatori vor pregati si o coregrafie pentru a completa imaginea.

“Pentru mine Michael a insemnat enorm. A fosta ca un membru al familiei mele si in mare masura datorita lui am inceput sa cant.”
, marturiseste artista.

“Am si o filmare cu mine de la 14 ani in care sunt imbracata exact ca el si dansez intocmai ca Michael. Imi pregateam serbarea scolara si am rugat-o pe mama sa-mi ia paiete lunguiete aurii si sa-mi faca epoleti ca ai lui. Ca sa nu mai spun ca toata camera mea era plina numai cu postere cu el.”, completeaza aceasta.

Mai mult de atat, Anda a mers sambata, alaturi de miile de fani, pe stadionul Iolanda Balas pentru a-i aduce celui pe care l-a pretuit atat de mult, un omagiu.

“Pacat ca oamenii nu stiu sa protejeze si sa iubeasca asemenea valori care au fost trimise de Dumnezeu pe pamant. Altul ca el nu se va mai naste, sunt sigura de asta.”, declara artista.

In ceea ce priveste demersurile sale muzicale, Anda Adam se pregateste si de un nou single de pe albumul “ Queen Of Hearts ”, piesa ce va fi lansata pe piata in toamna acestui an.

Anda Adam - Sufletul meu (2009)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea