Showbiz

#alte-genuri #analia selis #juanes #concert #deschidere #scena

Analia Selis, pe aceeasi scena cu Juanes

Analia Selis va canta in deschiderea concertului pe care Juanes , artistul cel mai popular de muzica latino din aceasta perioada, il va sustine pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Artistul sud-american Juanes, pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, este unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international . Artistul se afla in turneul mondial de promovare a celui de-al patrulea album al sau, "La Vida... Es Un Ratico"("The Life is a Moment"), lansat anul trecut.

Propunerea ca Analia sa cante in deschiderea concertului Juanes a venit din partea managementului artistului, dupa ce activitatea muzicala a cantaretei din ultima perioada a atras atentia celor implicati in proiect.

"Pentru mine este cel mai important concert de pana acum. Juanes este un artist pe care il stiu de mult timp, stiu ce canta, ce compune, si cunosc discografia sa. El este atat de important ca si Shakira in toata America Latina . Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau si ca aprobarea acestui proiect a venit direct de la managerul lui, dupa ce a primit informatii despre toate noutatile din cariera mea.

Concertul va dura 30 de minute, timp in care vom canta impreuna cu formatia mea (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals )."


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea