Showbiz

#amy winehouse #fantoma #michael jackson #droguri

Amy Winehouse - vizitata de fantoma lui Michael Jackson

Atunci cand credeam ca Amy Winehouse nu ne mai poate soca cu nimic, ea declara ca a fost vizitata de fantoma lui Michael Jackson, relateaza femalefirst.co.uk.

Nu vrem sa tragem concluzii gresite si sa spunem ca aparitia fantomei lui Michael Jackson a fost cauzata de ingurgitarea drogurilor halucinogene , insa Amy este convinsa ca Regele muzicii pop a vizitat-o. Megastarul a avut si un mesaj foarte clar pentru cantareata: sa renunte la droguri.

Amy Winehouse, care nu a facut niciun secret din faptul ca este dependenta de droguri, a declarat recent ca era una din fanele inraite ale lui Michael Jackson. In timpul sederii sale in insula Santa Lucia, Amy Winehouse s-a intalnit cu niste samani locali, care au invocat spiritul lui Michael Jackson.

Se pare ca in timpul sedintei de spiritism, vocea lui Michael Jakson se auzea foarte clar. Acesta i-ar fi spus cantaretei sa renunte la droguri, altfel va pierde totul.

Amy Winehouse nu este singura care sustine ca a fost vizitata de spiritul megastarului. Fantoma acestuia a fost vazuta pe proprietatea de la Neverland , pe capota unei masini si pe o buturuga.
 
Amy Winehouse - Love Is A Losing Game:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea