Showbiz

#lego #monden #madonna #amy winehouse #alte-genuri #pop

Amy Winehouse transformata in figurina Lego

 
Amy Winehouse si Madonna vor fi imortalizate in figuri Lego. Cu ce ocazie? In principiu, pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare a simpaticelor figurine Lego.

Alaturi de Amy si Madonna, alte personalitati media cum ar fi Sir Cliff Richard , X Factor, Louis Walsh, Danni Minogue sau Cheryl Cole vor avea parte de acelasi tratament.

Spre linistea sufleteasca ale vedetelor, celebrele figurine nu vor fi disponibile pentru public. Minifigurinele Lego au fost create in 1978 si au devenit intr-un timp relativ scurt un brand in sine.

Amy Winehouse este una dintre cele mai exotice aparitii in peisajul muzical mondilal. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul " Back to Black " a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea