Showbiz

#alte-genuri #amy winehouse #monden #droguri #dependenta

Amy Winehouse s-a reapucat de droguri

 
Desi se lasase de ceva timp de acest viciu,  cantareata britanica Amy Winehouse a inceput sa se drogheze, din nou, dupa ce a aflat ca bunica ei a murit .

 “Cynthia, bunica lui Amy, era singura persoana care o putea tine pe linia de plutire. Era singura persoana de care Amy asculta.”, a spus Nick Godwyn, fostul manager al artistei.

Bunica artistei a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu doua saptamani, iar moartea acesteia a afectat-o serios pe Amy. Insusi tatal vedetei a declarat ca nu se stie sigur daca Winehouse isi va mai reveni din soc sau daca va mai renunta la droguri vreodata.

“Cynthia era prietena cu Amy. Avea puterea sa o tina cu picioarele pe pamant! Dupa ce a murit ea, Amy n-a mai ascultat de nimeni! Cel putin de mine nu asculta. Problema cea mai serioasa este ca nu stiu daca se mai lasa de droguri…”, a marturisit tatal artistei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea