Showbiz

#duet #eminem snoop dog #justin timberlake #amy winehouse #pop

Amy Winehouse - in duet cu Justin Timberlake

Amy Winehouse se gandeste serios sa revina pe scena muzicala. Ea a luat in calcul oferta primita de la Justin Timberlake de a colabora la noul sau album.

Justin Timberlake si Amy Winehouse ar putea forma un cuplu pentru un duet de pe noul album al cantaretei. Justin a petrecut cateva zile pe insula Santa Lucia, unde s-a intalnit si a inregistrat o melodie cu Amy.

"Amy primeste sute de propuneri de colaborare de la artisti importanti. Justin Timberlake este unul pe care l-a luat in considerare pentru urmatorul sau album. Amy insa nu va colabora cu nimeni daca muzica celeilalte persoane nu se potriveste cu starea in careĀ  se afla ea in acel moment", a declarat o sursa pentru The Mirror.

Pe langa proiectul alaturi de Amy Winehouse, Justin Timberlake produce cantece pentru Esme Denters, o aparitie noua in lumea muzicala si o sprijina si pe Leona Lewis in promovarea melodiei Don't Let Me Down.

Amy Winehouse a primit numeroase propuneri de colaborare pentru duete cu artisti mari, printre care Snoop Dogg si Eminem, pe care insa i-a refuzat. Sursele spun ca refuzul cantaretei l-a inspirat pe Eminem cand a scris piesa We made you.

Apropiatii spun ca primele cantece de pe noul album al lui Amy se vor lansa pe 31 mai. Pana atunci, cantareata are in plan si o melodie pentru fostul sau sot, Blake Fielder-Civil, care va avea un copil cu o alta femeie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea