Showbiz

#aniversare #monden #amy winehouse #alte-genuri

Amy Winehouse a ratat propria petrecere

Amy Winehouse si-a dezamagit membrii familiei si prietenii neprezentandu-se la propria sa petrecere.

Amy, care a implinit ieri (14 septembrie) 25 ani, trebuia sa celebreze momentul impreuna cu familia si prietenii sai sambata, pe 13 septembrie, in clubul London`s Jazz After Dark . Insa, cantareata a refuzat sa paraseasca locuinta sa din Camden, desi au venit 3 taxi-uri sa o duca la petrecere.

„Amy statea pur si simplu in fata oglinzii, spunand tuturor celor din jur cat de groaznic arata ea. Din nefericire, stilul ei de viata a avut un impact major asupra imaginii sale care a inceput sa se cam duca”, a marturisit un apropiat de-al ei pentru ziarul Sun.

„Spunea intruna ca este urata si ca are o stare proasta . N-au putut sub nicio forma sa o scoata de acolo”, a incheiat acesta.

Producatorul Mark Ronson, artista Adele precum si mama lui Amy, Janis au asteptat-o pe cantareata sa apara la petrecere, lucru care, din nefericire, nu s-a intamplat.

Amy Winehouse - 5 premii Grammy

Amy Winehouse este o cantareata si compozitoare engleza ce abordeaza si combina elemente de jazz, soul si RnB. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul "Back to Black" a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea