Showbiz

#alte-genuri #soul #amy winehouse #monden #iubit #relatii #joshua bowman

Amy Winehouse a pus mana pe un nou iubit

Amy Winehouse se pare ca revine pe calea cea dreapta. Dupa ce a pus punct definitiv relatiei cu fostul sau sot, Blake Fielder-Civil, interpreta de origine britanica a inceput o relatie sanatoasa cu tanarul actor Joshua Bowman .

Winehouse, cunoscuta pentru stilul de viata haotic si dependenta de droguri, se pare ca si-a gasit fericirea in bratele tanarului Joshua. Artista, in varsta de 23 ani, a petrecut de curand o vacanta in Caraibe impreuna cu noul sau iubit, in varsta de 21 ani, prieten apropiat cu jucatorul de rugby , Danny Cipriani.

Soarele, plaja si atentia tanarului Bowman se pare ca i-au priit lui Amy, care arata mai sanatoasa ca niciodata, conform Daily Mail.

Joshua Bowman este un actor aflat inca la inceputul carierei care sustine ca nu doreste sa fie remarcat ca fiind prietenul artistei Amy Winehouse, ci pentru realizarile sale.

De altfel acesta are o parere foarte buna despre Amy, pe care o descrie ca fiind: "O fata de gasca, foarte draguta, foarte prietenoasa. E amuzanta si in forma maxima. Atat pot spune momentat. N-am stat numai la petreceri toata ziua. Si chiar daca am stat, n-am baut mult".  

Joshua difera de restul pretendentilor lui Amy. De exemplu, ultimul sau iubit, Alex Haines, a afirmat ca artista se mutila, era dependenta de sex si droguri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea