Showbiz

#pop

Alphaville concerteaza maine in Bucuresti

Maine seara, incepand cu ora 20.00, la Arenele Romane din Bucuresti, trupa sustine concertul asteptat de milioane de fani din Romania.

Din repertoriul faimoasei formatii nu vor lipsi piesele ce i-au facut celebri pe membri Alpaville, printre care "Big In Japan ", "Sounds Like A Melody", "Jerusalem" sau arhicunoscutul "Forever Young".

Alphaville , invitati in emisiunea Ralucai Moianu

Membrii trupei vor sosi azi, la Bucuresti. Programul artistilor incepe la ora 13, cu studioul Magic FM, unde vor fi invitatii Ralucai Moianu in cadrul emisiunii "Povesti Magice". Artistii vor dezvalui astfel ascultatorilor detalii despre spectacolul de la Bucuresti.

Alphaville s-a numit la inceput Forever Young

Alphaville este o trupa germana de care si-a castigat popularitatea in anii `80. Membrii fondatori au fost Marian Gold, Bernhard Lloyd si Frank Mertens. Formatia s-a numit la inceput Forever Young, ca mai apoi sa treaca la numele de Alphaville. Sunt foarte cunoscuti pentru piesele "Forever Young" si "Big in Japan ".

Alphaville nu e la prima vizita in Romania, celebra trupa a mai sustinut un recital la Bucuresti, in noaptea de Revelion 2007-2008. Pentru cei care mai doresc sa cumpere bilete pentru concertul de maine, acestea se mai gasesc in magazinele Diverta si pe site-urile blt.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, si pot fi achizitionate contra sumei de 50 RON.

Urmariti videoclipurile celor mai cunoscute piese semnate Alphaville

"Forever Young"

 

"Big in Japan" "Sounds Like A Melody" "Dance with me"

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea