Showbiz

#alexandru papadopol #dragos bucur #workshop #actori #film

Alexandru Papadopol si Dragos Bucur deschid un atelier de actorie de film

Dragos Bucur , si Alexandru Papadopol vor sustine un atelier de actorie de film si de televiziune, care are ca scop deprinderea tehnicii si a disciplinei necesare pe platoul de filmare.

Proiectul este initiativa lui Bucur, care ii are ca asociati pe Papadopol si pe Boguta si porneste de la o idee sugerata de Radu Muntean acum cativa ani. Atelierul se bazeaza pe experienta celor trei actori, implicit pe rigorile si nuantele actoriei de film si de televiziune, presupune doua sesiuni a cate trei luni si va incepe in data de 29 martie.

In cadrul fiecarei sesiuni vor fi invitati sase profesionisti din majoritatea departamentelor productiei unui film: regizori, operatori, sunetisti, make-up artisti, pictori de costume, scenografi, editori, cascadori. Primii invitati sunt regizorul Radu Muntean, directorul de imagine Vivi Dragan Vasile si sunetistul Cristian Tarnovetchi.

Cursantii vor forma trei grupe, a cate maxim 10 persoane, pentru a crea o atmosfera relaxata si o interactiune cat mai directa. Cursurile presupun discutii, dezbateri, implicarea individuala, provocari , criticile constructive, situatii concrete, in fata camerei de filmat. Pentru fiecare saptamana sunt programate doua cursuri, a cate trei ore.

Fiecare sesiune se va incheia cu un exercitiu filmat, sub forma unui scurtmetraj, realizat de operatorul Alex Traila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea