Showbiz

#pop #alte-genuri #muzica clasica #alessandro safina #concert #bucuresti #arenele romane #5 septembrie 2009 #clona #luna

Alessandro Safina aduce "Luna" la Bucuresti

alessandro safina revine la Bucuresti, pentru un concert special, 100% live, la Arenele Romane, pe data de 5 septembrie 2009 , incepand cu ora 20:00, informeaza Blue Music, organizatorii evenimentului

Biletele vor fi disponibile incepand de luni, 6 iulie, in retelele Diverta, Eventim din toata tara, precum si online pe site-urile www.ticketpoint.ro si www.eventim.ro.

Alessandro Safina se afla la cea de-a 2-a vizita in Romania. Primul concert l-a sustinut pe 1 iunie 2009 la Sala Palatului.

Alessandro Safina a devenit celebru in lumea intreaga prin intermediul melodiei "Luna ( Only You )", care a fost una din temele principale ale coloanei sonore a serialului brazilian "Clona". Safina a mai colaborat cu artisti celebri precum Michael Bolton, Sting, Dido, Shakira, Elton John, Sarah Brightman si Groove Armada .

Italianul este recunoscut nu numai pentru vocea sa impecabila, ci si pentru abilitatea de a imbina stilul clasic cu muzica moderna. 

Urmareste videoclipul piesei ce l-a facut celebru pe Alessandro Safina, "Luna (Only You)"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea