Showbiz

#hip hop

Albumul lui Lil`Wayne rupe piata americana

Noul album semnat Lil`Wayne a debutat pe primul loc in America. Discul se numeste "The Carter III" si s-a vandut intr-un milion de copii in prima saptamana de la lansare.

Lil` Wayne calca pe urmele lui 50 Cent

Lil`Wayne este cel de-al 2-lea rapper , dupa 50 Cent care a reusit sa atinga o asemenea performanta. Primul single extras de pe albumul "The Carter III" se intituleaza "Lollypop" si a fost creat in colaborare cu Static Major. Albumul lui Lil`Wayne va fi disponibil in curand si in Romania, in magazinele de specialitate.

Lil`Wayne este un rapper american foarte apreciat, ce si-a inceput cariera artistica in trupa Hot Boys. In 1999 s-a decis sa porneasca spre un alt drum, ca solist. Astfel ca scoate albumul "Tha Block is Hot" care se bucura de un real succes.

Urmeaza mai apoi alte 2 albume , "Lights Out" in 2000 si "500 Degreez" in 2002. In anul 2004 porneste trilogia "The Charter " cu "The charter I", urmata mai apoi de "The Charter II" in 2005 si de "The Charter III" lansat acum.

Lil`Wayne este in prezent unul dintre cei mai bine vanduti rapperi din lume, alaturi de 50 Cent si altii.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea