Showbiz

#rap #lansare #album #mary j blige

Album nou Mary J. Blige

Mary J. Blige va lansa cel mai nou album al sau, Stronger, pe 24 noiembrie, informeaza aceshowbiz.com.

Cel mai nou album al lui Mary J. Blige se va numi Stronger si va fi lansat in Statele Unite pe 24 noiembrie. "Albumul reprezinta cine si cum sunt eu in prezent. Este ceea ce am devenit eu", a declarat Mary J. Blige despre noul sau material.

"Acum sunt o persoana mult mai puternica. Am trecut prin multe greutati in viata. Acest album este despre viata, dragoste, schimbare, putere. Este vorba despre cine esti cu adevarat. Este vorba despre incredere. Trebuie sa fim increzatori in fortele proprii", a mai declarat Mary despre ceea ce vor gasi fanii pe noul album.

Primul single de pe album se numeste The One si a putut fi ascultat la toate radiourile din SUA inca din luna iunie. Pentru acest cantec, Mary J. Blige a colaborat cu Drake.

Cel de-al doilea single va da si numele noului album al cantaretei. Melodia a aparut si pe coloana sonora a documentarului despre jucatorul de baschet LeBron James , More Than a Game.

Mary J. Blige - Just Fine:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea