Showbiz

#al pacino #king lear #film #michael radford

Al Pacino va fi Regele Lear

Al Pacino va fi protagonistul filmului /Regele , o dupa celebra piesa de William Shakespeare . Pelicula va fi regizata de , informeaza Variety.

Pacino a jucat multe roluri in piese sau ecranizari dupa Shakespeare , insa nu a aparut niciodata in rolul Regelui Lear , un monarh batran care isi alege succesorii la tron impartind regatul in trei parti conduse de cele trei fete ale sale. Surorile mai mari sunt viclene si uneltitoare, insa cea mai mica, Cordelia, refuza sa intre in jocul lor si este exilata chiar de tatal sau. In cele din urma regele pierde totul.

Michael Radford a scris scenariul dupa textul shakespearian. Filmarile vor fi realizate in Europa si vor incepe in toamna acestui an. King Lear este cea de-a doua colaborare a lui Al Pacino cu regizorul Michael Radford dupa filmul Merchant of Venice din 2004, in care actorul il interpreteaza pe Shylock.

Al Pacino a jucat recent in thriller-ul Righteous Kill alaturi de Robert De Niro. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea