Showbiz

#al pacino #jessica lange #film #fecioara maria #2010

Al Pacino si Jessica Lange - intr-un film despre Fecioara Maria

Al Pacino si Jessica Lange vor juca intr-un film despre viata Fecioarei Maria, intitulat Mary, Mother of Christ, scrie cotiadianul britanic The Guardian.

Filmul este ecranizarea unei povesti biblice in regia argentinianului Alejandro Agresti, cunoscut mai ales pentru pelicule precum Valentin si The Lake House.

Din distributia filmului mai fac parte Peter O’Toole, care va juca rolul batranului Simeon, Jonathan Rhys Meyers, care va aparea in dublu rol – Gabriel si Lucifer, si Camille Belle. Tanara actrita americana va juca rolul principal, cel al Fecioarei Maria.

Al Pacino va interpreta rolul regelui Irod. Filmarile sunt programate sa inceapa in luna mai in Maroc, iar productia va fi lansata de MGM pe marile ecrane in 2010.

Urmareste trailerul filmului Righteous Kill cu Al Pacino.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea