Showbiz

#joe perry #steven tyler #solist vocal #despartire #aerosmith #rock

Aerosmith a ramas fara solist vocal

Steven Tyler , solistul trupei Aerosmith , a parasit trupa, potrivit spuselor lui Joe Perry , chitaristul grupului.
 
Anuntul vine dupa ce in ultimele luni Steven Tyler negase zvonurile potrivit carora Aerosmith este pe cale sa se destrame. Tot in aceasta perioada grupul a fost fortat sa-si amane mai multe concerte din cauza diverselor accidente sau boli.
 
Joe Perry a declarat ca Steven Tyler a parasit formatia imediat dupa concertul sustinut de Aerosmith in urma cu o saptamana la Abu Dhabi. 
 
”Din cate va pot spune, Steven a plecat. Nu stiu mai multe decat voi despre asta. Am luat avionul acum doua nopti. Am vazut online ca Steven a spus ca are de gand sa ne paraseasca. Nu stiu pentru cat timp, daca este pentru totdeauna sau nu”, sustine Perry. Tot el spune ca, indiferent daca Steven Tyler se intoarce sau nu, el va continua sa cante alaturi de Aerosmith.
 
Steven Tyler este primul si totodadata singurul solist pe care cei de la Aerosmith l-au avut de la infiintarea lor (1970) pana in prezent. In cei 39 de ani de activitate alaturi de Aerosmith, Steven Tyler a lansat o serie de melodii memorabile: “Dream on”, “Walk This Way”, “Cryin’”, “Crazy”, "Janie's Got a Gun", "Livin' on the Edge".
 
Urmareste mai jos videoclipul piesei "Walk This Way", o colaborare dintre Aerosmith si hip-hop-erii de la Run DMC:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea