Showbiz

#2009 #film #actiune #curier #adrien brody

Adrien Brody - un curier urmarit de mafie

Adrien Brody va juca in filmul independent de actiune The Courier, in regia lui Russell Mulcahy, informeaza Variety.com.

Povestea filmului se concentreaza pe aventurile unui curier (Adrien Brody) care este urmarit de-alungul si de-a latul tarii de politisti corupti si capi ai crimei organizate. El trebuie sa livreze o servieta importanta unui celebru interlop care insa nu poate fi gasit.

Scenariul este realizat de Michael Brandt si Derek Haas, cei doi "vinovati" de succesul filmului de actiune Wanted. Filmarile vor demara in ianuarie 2009 in Louisiana si Las Vegas.

Pe Adrien Brody il veti putea vedea in curand in comediile The Darjeeling Limited si The Brothers Bloom si in drama Manolete unde joaca alaturi de Penelope Cruz.

Urmareste trailerul filmului The Darjeeling Limited.




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea