Showbiz

Adevarata poveste The Doors intr-un documentar original

Legendara trupa de rock, The , revine in atentia lumii, dar nu cu o , ci cu un documentar,care spune adevarata poveste a formatiei.

Pentru a celebra 41 de ani de la lansarea primului album al trupei , cei trei membri ramasi in planuiesc sa lanseze un film biografic , care va fi un documentar si va cuprinde imagini nedifuzate pana acum. Povestea celebrei trupe The Doors a mai fost adusa pe ecrane de regizorul american Oliver Stone, in 1991. Insa, filmul realizat de acesta i-a nemultumit pe membrii The Doors , care au sustinut ca lungmetrajul nu prezenta faptele asa cum au fost.

"Am vazut de curand versiunea bruta a documentarului si este extraordinar. Este adevarata poveste Doors si un film anti- Oliver Stone ", a declarat pentru revista RollingStone, Ray Manzarek, claparul The Doors.

Productia lui Oliver Stone prezinta istoria trupei cu acelasi nume, dar si biografia liderului ei, Jim Morrison , al carui rol este jucat de Val Kilmer.

Video The Doors


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea