Showbiz

Adela Popescu - sesiune de autografe cu peste 2000 de fani


Lansarea noului album al Adelei Popescu a fost primita cu succes de fanii acesteia, sambata dupa-amiaza in Magazinul Carrefour Orhideea. Evenimentul a fost insotit si de o sesiune de autografe prin care vedeta si-a apropiat peste 2000 de fani.

Intalnirea a fost organizata de MediaPro Music si a avut ca scop lansarea celui mai nou album al Adelei, "Raspunsul meu", al 3-lea din cariera artistei. Fanii si-au aratat entuziasmul si devotamentul fata de cantareata ajungand cu 3 ore inainte de inceperea evenimentului.

Minirecital cu echipa de la "In al 9-lea cer"

Sesiunea de autografe a durat mai bine de 3 ore si a fost plina de surprize, una dintre acestea fiind minirecitalul sustinut de artista impreuna cu toata echipa concurentilor de la emisiunea "In al 9-lea cer", moderata de vedeta, care au venit special pentru a-i face o bucurie Adelei.

Toti cei prezenti la eveniment au luat autografe, au stat de vorba cu vedeta si s-au fotografiat cu aceasta, iar cei mai infocati admiratori au venit cu flori si mici cadouri pentru artista lor preferata.

Cele 10 piese incluse pe albumul "Raspunsul meu" imbina ritmurile slow cu cele de club si sunt compuse de cei mai cunoscuti tineri compozitori ai momentului: Laurentiu Duta , Cornel Ilie si Ionut Radu. Album, "Raspunsul meu" contine si piesa "Maine vine iar" care beneficieaza de un videoclip nou -nout.

Adela Popescu, o actrita de succes

Inainte de a se lansa in domeniul muzicii, Adela Popescu s-a afirmat ca actrita. Aceasta s-a lansat recent pe piata show-biz-ului si a avut roluri in telenovele romanesti de succes cum ar fi: "Numai iubirea" si " Lacrimi de iubire ". Adela a jucat si rolul principal in lung-metrajul "Lacrimi de iubire", alaturi de fostul iubit, Dan Bordeianu .


Galerie foto lansare album


Urmariti videoclipul piesei "Maine vine iar" a interpretei Adela Popescu



Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea