Showbiz

Adam Sandler va primi un premiu special la MTV Movie Awards

Actorul de comedie Adam Sandler va primi premiul Genration Award la gala premiilor MTV Movie Awards , care va avea loc pe 1 la Gibson Amphitheatre in Universal City in California.

Sandler a devenit celebru interpretand personajul sau preferat, barbatul-copil, un gen de intarziat, care refuza sa accepte maturizarea, in filme precum The Waterboy, , Big Daddy sau The Wedding Singer.

In varsta de 41 de ani, casatorit si tatal unei fetite, actorul comediant va primi premiul Generation Award din partea MTV pentru contributia sa la filmul hollywoodian si pentru rolurile memorabile in comediile cu mare succes de box-office.

Adam Sandler a mai jucat in Click, 50 First Dates, Spanglish, Mr. Deeds, Punch-Drunk Love si I Now Pronounce You Chuck & Larry, iar in aceasta vara il veti vedea in You Don't Mess With the Zohan, o alta comedie, in care interpreteaza rolul unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist in America.

Trailer You Don't Mess With the Zohan


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea