Showbiz

#amy adams #confirmat #insarcinata #leap year

Actrita Amy Adams a confirmat ca este insarcinata

, roscata pe care ati vazut-o recent alaturi de Meryl Streep in pelicula Julie & Julia, a ca este insarcinata, informeaza Female First.

Actrita in varsta de 35 de ani va fi mama pentru prima oara si se bucura alaturi de iubitul sau de sapte ani, actorul Daniel Le Gallo. Stirea ca Adams este insarcinata a aparut in presa inca de la sfarsitul saptamanii trecute, insa actrita nu a facut niciun comentariu despre zvonurile din tabloide .

Adams a confirmat sarcina in timpul unui interviu care promova noul ei film, comedia romantica Leap Year. “Ma simt excelent. Sunt foarte fericita si nerabdatoare”, le-a spus Amy reporterilor. Totusi, a refuzat sa dea amanunte despre data la care trebuie sa se nasca bebelusul, mentionand ca se afla deja in al doilea trimestru de sarcina si ca este curioasa sa afle sexul copilului.

Amy Adams este una din cele mai bune actrite din generatia sa, avand doua nominalizari la Oscar pentru Junebug si Doubt si numeroase alte premii. Printre cele mai cunoscute filme in care a jucat, se numara Sunshine Cleaning, Enchanted, Night At The Museum: Battle of the Smithsonian si Julie & Julia.

Urmareste trailerul comediei romantic Leap Year cu Amy Adams in rolul unei americance care isi cauta dragostea tocmai in Irlanda:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea