Showbiz

#romania #turneu #muzica #album #bucuresti #concert #ace of base #pop

Ace of Base, in premiera in Romania

Dupa o lunga perioada de absenta pe plan muzical, revine in forta. Trupa a inceput mondial „Redefined 2008-2009” care va include in aceasta toamna si Romania.

Intr-o noua formula si cu un nou material discografic in lucru, Ace of Base este gata sa o ia de la capat. Publicul roman se va bucura astfel de revenirea celebrei trupe din anii `90.

Formatia suedeza este la prima vizita in Romania. Evenimentul din , organizat de Events, care va avea loc la Sala Palatului, va fi primul contact live a trupei cu fanii din Romania.

Turneul „Redefined 2008-2009” mai cuprinde tari precum Danemarca, Norvegia, Finlanda, Rusia, Belarus, si Tarile Baltice . In toate aceste tari Ace of Base a tinut concerte cu sala plina, mai mult de atat, in Bulgaria, in cadrul concertului Dde la „Loveci Party Fest”, trupa a cantat piesa traditionala „Nazad nazad , mome Kalino” surprinzand intr-un mod foarte placut publicul bulgar.

Cine stie, poate ne fac si noua o surpriza cand vin la Bucuresti si canta imnul tarii. Nu se stie, dar un lucru este sigur, Ace of Base nu va confunda Bucurestiul cu alte capitale.

De asemenea concertul de la Bucuresti presupune si singura oportunitate de a asculta in premiera, o parte din viitoarele piese Ace of Base, mai precis cateva din cele 7 melodii compuse special pentru noul album. Momentan, noul material discografic este cunoscut sub numele generic „Global Remix Project”, acesta reunind 7 piese noi cu 7 piese de succes ale formatiei, in varianta remixata.

Noul LP va fi produs in 5 forme diferite, specifice pentru fiecare parte a lumii, dat fiind faptul ca remixurile de pe disc vor fi realizate de catre DJ din toate colturile lumii. Ceea ce se mai stie despre acest material este faptul ca primul single este programat sa apara la sfarsitul acestui an.

Biletele pentru concertul Ace of Base de la Bucuresti sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, precum si online, pe site-urile myticket.or, blt.ro, bilete.ro si eventim.ro.

Compus din solistele Jenny Berggren si Linn Berggren si instrumentistii Jonas Bergrren (Joker) si Ulf Ekberg (Buddah), cvartetul suedez Ace Of Base a devenit cunoscut pe plan international odata cu lansarea in 1993 a celui de-al treilea album al trupei – "The Sign". Melodiile de pe acest disc au avut mare succes, in special — "All That She Wants", "Don't Turn Around" si "The Sign", care au ocupat timp de mai multe saptamani locul intai in U.S. Top Ten .

Cel de-al doilea album al trupei - "The Bridge" - a iesit pe piata in 1995. Desi a fost premiat cu platina in primele sase luni de la lansare, discul nu a atins succesul "The Sign", care a primit multiplatina."Cruel Summer", lansat in 1998, a avut cam aceeasi soarta.

In ultimii ani, Ace of Base a dominat radiourile din America si Europa, melodiile "All That She Wants," "Don't Turn Around," si "The Sign" fiind difuzate la mai multe posturi de radio. Trupa a primit si 3 premii Grammy pentru activitatea prestata in domeniul muzicii printre care si premiul pentru „Cel mai bun debut”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea