Showbiz

#the dark knight #batman 3 #revine #harvey dent #aaron eckhart

Aaron Eckhart revine in rolul lui Harvey Dent in Batman 3?

Actorul Aaron Eckhart a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru MTV ca personajul pe care l-a interpretat in The Dark Knight , Two Face, s-ar putea intoarce in continuarea seriei, scrie FemaleFirst.

Eckhart a vorbit in timpul interviului despre personajul Harvey Dent , procurorul orasului Gotham, care devine, pana la finalul blockbuster-ului, unul dintre ticalosii cu care trebuie sa lupte Batman. Harvey Dent/Two Face este insa ucis la sfarsitul filmului. “Cred ca Harvey, daca nu este mort, este in coma si s-ar putea sa nu-si revina. S-ar putea sa fie deconectat de la aparate”, a spus Aaron Eckhart.

The Dark Knight a fost filmul cu cele mai mari incasari in 2008 , reusind sa incaseze aproape 1 miliard de dolari la nivel mondial. Intre timp, pelicula lui Christopher Nolan, cu Christian Bale in rolul lui Batman, a primit numeroase nominalizari , inclusiv la Globurile de Aur si are foarte mari sanse de a ajunge si pe lista nominalizarilor la Oscar.

Heath Ledger, interpretul lui Joker in The Dark Knight, a primit duminica noaptea un Glob de Aur postum pentru “cel mai bun actor in rol secundar”.

Deocamdata soarta unui al treilea film Batman este incerta, deoarece regizorul se teme ca nu va reusi sa realizeze un film care sa depaseasca succesul lui The Dark Knight.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea