Showbiz

#ridley scott #tony scott #the a-team #gladiatorul #top gun #daja vu #joe carnahan #smokin aces #john singleton

A-Team - noua echipa a lui Ridley Scott

Fratii Ridley si Tony Scott vor produce o versiune pentru marele ecran a celebrului serial din anii ’80 - The A-Team , informeaza femalefirst.co.uk.

Regizorul filmului Gladiatorul, Ridley Scott, se va ocupa de productia filmului, iar fratele sau, Tony Scott (Top Gun, Daja Vu), va fi producatorul executiv. Cei doi vor lucra prin intermediul companiei lor - Scott Free.  

Joe Carnahan, regizorul filmului Smokin' Aces a fost ales sa filmeze pelicula, care a fost lasata uitarii dupa ce regizorul filmului John Singleton, John Singleton, a renuntat la proiect.  

"Tony si cu mine credem ca daca unim acest proiect amuzant cu sensibilitatea lui Joe, vom crea in pasi repezi o franciza care va dura multi ani de acum incolo”, a declarat Ridley Scott.

The A-Team prezinta povestea unui grup de soldati care dupa ce si-au terminat serviciul militar in Vietnam, au fost inscenati pentru spargerea bancii din Hanoi. Acest jaf a avut loc, dar numai dupa ce au primit ordinele din partea armatei.

Dupa ce au fost acuzati si trimisi la inchisoare, echipa impreuna cu liderul ei, colonelul John “ Hannibal ” Smith, au evadat si au inceput sa fuga, fiind urmariti de colonelul Lynch si mai tarziu de colonelul Decker. Pentru a-si castiga existenta, ei devin eroi de inchiriat, lucrand pentru oricine are nevoie de baietii buni, oriunde in State si chiar si in intreaga lume.

Filmul va urmari aceeasi premiza, doar ca Vietnamul va fi inlocuit cu Orientul Mijlociu.

"Putem face un film care reflecta lumea reala fara sa pierdem elementul de distractie si toata viteza unui film de actiune creat dupa o reteta clasica.” a declarat Joe Carnahan.  

Urmareste trailerul filmului Gladiatorul, in regia lui Ridley Scott

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea