Showbiz

#alte-genuri #blues #a.g. weinberger #al di meola

A.G. Weinberger deschide concertul lui Al Di Meola de la Bucuresti

Dupa ce au concertat impreuna pe aceeasi scena in anul 1992 la Budapesta, A.G. Weinberger revine alaturi de Al Di Meola la concertul artistului din 25 mai de la Sala Palatului din Bucuresti.

Selectat pentru premiile Grammy , A.G. Weinberger pregateste momente de neuitat alaturi de cel care a fost desemnat de patru ori cel mai bun chitarist de jazz al lumii, Al Di Meola

Cunoscut ca “punctul de pornire” al miscarii de blues din Romania datorita efortului sau extraordinar de a promova acest gen de muzica, A.G. Weinberger este recunoscut pe plan international ca unul dintre cei mai mari chitaristi , fiind renumit in special pentru colaborarea cu B.B.King.

Biletele pentru concertul lui Al Di Meola de la Sala Palatului sunt disponibile pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la preturi cuprinse intre intre 80 si 250 RON in functie de pozitia in sala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea