Showbiz

#mihai traistariu #videoclip #lansare #pop

A aparut videoclipul "Je t'aime" al lui Mihai Traistariu (VIDEO)

„Je t’aime”, cel mai nou videoclip al lui Mihai Traistariu a avut premiera in aceasta dimineata in cadrul emisiunii TV „ Neatza cu Razvan si Dani ”.

Clipul este realizat sub forma unei povesti in centrul careia este o fetita de 12 ani, o fana a lui Mihai Traistariu care se indragosteste iremediabil de idolul ei.

„Je t’aime” este o compozitie care a cunoscut succesul in interpretarea cantaretei belgiene Lara Fabian . „Je t’aime” este inclusa ca bonus pe albumul „Best Of” lansat de Mihai Traistariu in luna ianuarie.

Albumul cuprinde 16 dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, in frunte cu ”Tornero” si ” Cat de frumoasa esti ”.
 
In afara de cele mai mari slagare cantate de Mihai, fanii artistului pot gasi si piese ca: ” All the time “ (in duet cu Nico – piesa clasata pe locul al 3-lea la Eurovision 2005 ), ”Why” (celebra piesa a fost lansata inca de pe vremea cand Mihai canta in trupa Valahia – acum, pe album, veti gasi varianta interpretata de Mihai), dar si ” Ave Maria “, o piesa internationala cantata de-a lungul timpului de cele mai mari voci ale lumii.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei " Je t'aime "


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea