Showbiz

#75 de ani #elvis presley #aniversare #rock

8 ianuarie - Ziua Elvis Presley

Fanii lui Elvis Presley sarbatoresc maine 75 de ani de la nasterea regelui rock’n’roll.  Chiar daca au trecut 33 de ani de la moartea starului, acest lucru nu-i impiedica pe admiratori sa-l sarbatoreasca in continuare.

Elvis va fi aniversat de toate fan cluburile din intreaga lume printr-o serie de petreceri tematice . Cea mai mare petrecere urmeaza sa aiba loc la Miami. Petreceri de amploare se vor tine si la Paris, Tokyo si Londra.

De asemenea, ziua de 8 ianuarie a fost proclamata drept Ziua Elvis Presley. Incepand cu 8 ianuarie vor fi expuse la Grammy Museum mai multe fotografii alb-negru realizate in 1956, care surprind momente din concertele date de Elvis inainte ca acesta sa cunoasca celebritatea, precum si instantanee din studio-ul de inregistrare si din locuinta sa din Memphis.

Cei de la Sony s-au pregatit din timp pentru aniversarea de 75 de ani a marelui artist, lansand pe piata inca din decembrie 2009 “Elvis 75 - Good Rockin' Tonight”, un box set de 4 CD-uri. CD-urile contin 100 de cantece memorabile lansate de Elvis de-a lungul vietii sale.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video din concert a melodiei "Are you lonesome tonight":
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea