Showbiz

#tyra banks #show #lacrimi #50 cent #hip hop

50 Cent plange la comanda

Rapper-ul si actorul 50 Cent a reusit sa socheze audienta cand in timpul unui show TV gazduit de fostul fotomodel Tyra Banks a izbucnit in lacrimi la comanda.
 
In cadrul emisiunii difuzate de postul TV CBS pe 1 decembrie, Tyra Banks l-a intervievat pe 50 Cent punand accent pe cariera muzicala si viata sentimentala a acestuia.  La un moment dat Tyra a incurajat cateva persoane din public sa-I puna intrebari artistului.
 
Fiind intrebat de catre un fan daca a plans vreodata in fata unei femei, 50 Cent i-a lasat masca pe cei prezenti, din ochi curgandu-i cateva lacrimi. Rapper-ul a sugerat cumva ca obisnuieste sa se prefaca ca este trist pentru a obtine tot ceea ce-si doreste.
 
Pe langa aparitiile la TV, 50 Cent mai are timp sa se ocupe de actorie si de muzica. Astfel, el poate fi vazut in “Dead Man Running”, o pelicula britanica cu gangsteri. Pe plan muzical, 50 Cent se poate lauda ca a lansat la inceputul lui noiembrie un nou album intitulat “Before I Self Destruct”, material pe care la promis fanilor inca din 2007.
 
Urmareste mai jos scena in care 50 Cent isi demonstreaza talentele actoricesti in emisiunea Tyrei Banks:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea