Showbiz

#alte-genuri #50 cent #bette midler #colaborare #duet #muzica #jazz #hip hop

50 Cent in duet cu Bette Midler

Rapper-ul 50 Cent se pregateste de o colaborare inedita. "Bad-boy-ul" hip-hop -ului american vrea a faca un duet cu Bette Midler si il vrea atat de mult incat e de acord sa interpreteze si jazz clasic, din ani `20, daca i se va cere, scrie people.com.

Bette Midler, celebra cantareata si actrita de origine americana, este foarte incantata de oferta facuta de rapper si a spus ca va exista cat de curand o colaborare, mai ales ca 50 Cent este dispus sa cante ce stil doreste ea.

"Micuta doamna evreica si marele rapper musculos. Este un dragut si il iubesc. Ma gandeam sa cantam ceva din albumele mele vechi, dar e asa de tanar ca nu cred ca stie vreo melodie. Ma voi gandi la treaba asta si voi vedea ce poate canta alaturi de mine", a declarat Bette Midler, in varsta de 63 de ani.

50 Cent, pe numele sau real Curtis James Jackson III, este un cantaret de hip hop din Statele Unite. Acesta a cunoscut celebritatea in domeniul muzical, odata cu lansarea albumelor „Get Rich or Die Tryin`” in 2003 si „The Massacre”, in 2005. Ambele discuri au primit multe premii de platina si au fost vandute in peste 21 milioane de copii.

50 Cent a fost descoperit de Eminem in 2002 si ajutat de acesta si Dr.Dre, a semnat un contract cu Interscope Records care i-a adus recunoasterea mult dorita. Astfel, 50 Cent a devenit in scurt timp unul dintre cei mai bine vanduti rapperi si a colaborat cu nume importante din lumea hip hop-ului cum ar fi Ja Rule , The Game sau Fat Joe.

50 Cent - Get in my car

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea